Sok mindent megtudtunk a John Wick 2-ről

0 200

Eddig nem sok mindent tudhattunk a John Wick 2-ről, Keanu Reeves azonban a közelmúltban az IGN-nek adott egy interjút, amelyben említést tesz Fishburne karakteréről:

John Wick 2

“Laurence fantasztikus szerepet kapott, az alvilágban a The Bowery King-ként emlegetett figurát fogja alakítani. Nagyszerűen játssza el a karaktert, humort, intelligenciát és karizmát hozva magával – lenyűgöző színész, igazi megtiszteltetés volt ismét vele dolgozni. Peter Stormare szerepe is jóval több egy egyszerű cameo-nál – egyszerre vicces és titokzatos. A nagy kérdés az volt, mi lesz a következő fejezet? Hogyan folytatódik a sztori? Nagyobbra kell nyitni a világot – a rejtett alvilágot. A bérgyilkosok rejtett világát. Az akciójelenetek is fejlődtek, ha az elsőre úgy tekintünk mint a fekete övre, akkor ez már a 3. dan. Nagyszerű a karakter és nagyon szórakoztató az egész projekt.”

A filmben Stromare és Fishburne mellett Ruby Rose, Riccardo Scamarcio, és a rapperből színésszé avanzsált Common is szerepet kapott, utóbbi az egyik főgonoszt fogja alakítani.