Sokkal mélyebb lesz a JURASSIC WORLD 2., mint a korábbi filmek

0 299

Colin Trevorrow a Jurassic World folytatásában már nem rendezőként, hanem csak producerként vesz részt, de így is elég sok érdekességgel szolgált a Timenak adott interjújában. Többek közt elárulta, hogy a második részt rendező Juan Antonio Bayona teljesen más szemléletmóddal közelíti meg az őslényparkos univerzumot és ez nagy hatással lesz a Jurassic-univerzumra.

A dinoszauruszokkal hasonló dolgokat tervezünk bemutatni, mint ahogyan manapság az emberek az állatokkal bánnak: az állatkínzást, a gyógyszerkísérleteket, az otthoni kisállattartást, vadállatok állatkertben mutogatását, vagy ahogyan a hadsereg fegyverként használja fel őket. A második rész egy nagyon más film lesz, amivel eddig ismeretlen területeket szeretnénk bejárni. Emiatt hamar világossá vált, hogy a folytatást Bayonának kell rendeznie, mégpedig azért, hogy az ő személyes látásmódja már kezdetektől rányomhassa a bélyegét a formálódó filmtervre.

A spanyol Bayona a horror mestere, kultikus filmjét, az Árvaházat a műfaj egyik legjobbjaként tartják számon. A lehetetlen című drámáját pedig Oscarra jelölték.

A Jurassic World 2-ben visszatér az előző rész két főszereplője, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, a többi szereplőről egyelőre nem tudni. A rajongók folyamatosan reklamálnak, hogy szeretnék viszontlátni az első széria sztárjait, Sam Neillt, Laura Dernt és Jeff Goldblumot, de erről még nem született döntés.

A Jurassic World 2. 2018. június 22-én érkezik a mozikba.