Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Sorozat lesz A SILÓ könyvekből

LaToya Morgan, a Turn és az Into the Badlands író-producere készítheti el a sorozatot az AMC-nek.

0

AZ AMC sorozatot készít Hugh Howey disztópikus Silóból Wool), melynek főhősei egy a föld alá épített többszintes betonépületben laknak, miután a Föld felszínét élhetetlenné tették a mindenféle mérgező anyagok.

A sorozatot LaToya Jackson készíti el az AMC-nek, aki korábban már 2 sorozaton is dolgozott a csatornának, ugyanis íróként és producerként is kivette a részét a Turn: Washinton Spies és az Into the Badlands munkálataiból.

A Magyarországon is megjelent A siló fülszövege az alábbi:

Ezrek élnek a föld alatt, maguk gyártotta börtönben. Régóta laknak ott, mostanra már csak legendák maradtak arról, hogy valaha másutt is éltek emberek. Az ilyen élet szabályokat kíván. Szigorú szabályokat. Bizonyos dolgokról tilos beszélni; ilyen a kimenetel is. Sose valld be, hogy esetleg ki szeretnél kimenni, vagy megkapod, amit akarsz. Kilátás nyílik a kinti világra, egy megrontott és rothadt világra, amelyet őseik maguk mögött hagytak. A kilátás azonban idővel elhomályosul: tönkreteszi a mérgező levegő, amely megöl mindenkit, aki bátorkodik kimenni.

Így a bűnözőkre marad a dolog, azokra, akik megszegik a szabályokat, s akiket kiküldenek takarítani. Miért végzik el dolgukat ezek a halálra ítélt emberek? Ezen Holston seriff is mindig elgondolkodott. Most meg fogja tudni.

Share This