Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Sorozatként folytathatja az ALIEN

A 40. évfordulóra meglepetéssel készül a FOX stúdió.

0

Hivatalos forrásból még ugyan nem erősítették meg, de az Omega Underground tudni véli, hogy a 20th Century Fox hamarosan bejelenti egy Alien-tévésorozat érkezését, amely várhatóan az FX nevű kábelcsatornára érkezik majd.

Persze ez nem azt jelenti, hogy minden részben Xenomorphok kapják szét majd a show szereplőit, hiszen könnyen meglehet, hogy nem a Covenant, sokkal inkább egy a Prometheus gondolati világát követő történetben gondolkodnak. Az sem kizárt, hogy egy új idegen fenyegetés, vírusok, vagy éppen a mérnökök állnak majd a széria középpontjában, de a pletykák szerint gyarmatosítók, kolonizálásra indult űrhajók lesznek az Alien-sorozat központi motívumai.

Egyelőre semmi sem biztos, ráadásul komoly költségvetési korlátokat kell leküzdeni hosszabb távon, de az viszont egyértelmű, hogy a minden irányba csapkodó, korábban további 6 Alien-filmet is tervező Ridley Scott tévésorozat formájában, akár minden elképzelését megvalósíthatja, kezdve a mérnökök történetétől egészen a mesterséges intelligenciák világáig – hiszen egy-egy epizódban szinte bármivel kísérletezhetnek az alkotók.

Az Alien-franchise 1979-ben indult hódító útjára, vagyis jövőre ünnepli 40. évfordulóját, a Omega Underground szerint ezt a jeles alkalmat szeretné megkoronázni a stúdió egy új sorozat bemutatásával. Várjuk a hivatalos híreket!

Share This