Új himnusz, új gonosz és új drog a South Park 20. évadában

0 703

1 város, 4 negyedikes kissrác. Nincs olyan rajongó, aki ennyiből ki ne találná: kedvenc animációs sorozatunkról, a South Parkról van szó. De vajon tudjátok-e, a népszerű sorozat hosszú történelme során hány ország lakói és hány nyelv beszélői vehettek részt a szókimondó városka lakóinak agyament kalandjaiban? Vagy hogy összesen hányszor halt meg Kenny?

south-park-season-20-episode-1

Azt pedig talán még a legelvetemültebb fanok sem számolták össze, hány hírességet figuráztak ki a South Park alkotói. Most egy szórakoztató ábrán megmutatjuk nektek a legérdekesebb és legviccesebb adatokat, azaz íme, az elmúlt 19 évad számokban!

south-park-jj-abrams

És persze a héten bemutatkozó 20. évaddal is foglalkozunk, amelyben nem kisebb hőstettet próbálnak meg végrehajtani, mint megreformálni az amerikai himnuszt. Ehhez pedig a rebootok legnagyobb élő géniuszának segítségét kérik (ő áll ott fentebb a függöny mögött). Na de nézzük a számokat.

sp20_infografika

A South Park 19. évada már abszolút high-concept elvre épült, vagyis az epizódok egymásra épülve adtak ki egy kerek történetet és úgy tűnik ez a tendencia a 20. évadban is folytatódik. Sőt, úgy tűnik, hogy a történet az előző évad közvetlen folytatása lesz, ugyanis még mindig az USA elnökválasztás áll a sorozat középpontjában.

garrison-and-caitlyn

Természetesen az iskola belső feszültségei is tovább fokozódnak, hiába P.C. igazgató előző évadban elért érdemei, hiszen az iskolásoknak egy új “főgonosszal” kell megküzdeniük z új évadban, akinek kiléte igencsak nagy meglepetést okoz majd. Sőt, egy új tudatmódosító  is felüti a fejét, amely szintén alaposan megkavarhatja a south parki populáció eddig sem túl következetes gondolkodásmódját.

south-park-member-berries

A South Park a 20. évében és a 268. epizódra is megtartotta aktualitását, viccességét, keserédességét, továbbra is a “fekete humor” egyik legnagyobb hírvivője, amely továbbra is odaszól mindenhova ahová csak tud, így valószínűleg idén sem ússzuk meg egy-két botrány nélkül. Az alkotók egyébként is nagy durranást ígértek a 20. évadra.

south-park-season-20-episode-1-recap-and-review-member-berries