Spoilerzóna: Mi jöhet a The Walking Dead 7. évadában?

1 927

A The Walking Dead 6. évada véget ért, a befejezés viszont bőven hagyott kívánni valót maga után. A finálé már a hetedik évad eseményeit vezette fel, ami várhatóan az alábbi lesz. Vigyázat spoilerveszély!!

twd-glenn-616

Egy szereplőtől biztosan búcsúzunk, de hogy az Glenn, Daryl, Eugene vagy Abraham lesz-e az jó kérdés. A legvalószínűbb egyébként, hogy a sorozat alkotói most bőszen közvéleménykutatnak és megnézik kinek a halálával lennének elégedettek a rajongók. Majd osztanak, szoroznak és szerintem mégsem lesznek elég tökösek: Eugene vagy Abaraham lesz az áldozat.

Spoiler on: Daryl alapból nem képregényes karakter, Abraham mostanra már halott a képregényben, még Glenn az, akit eredetileg meglucille-oz Negan.

Rickék rabszolgaként folytatják, eleget téve Negan minden kérésének. Aztán majd idővel fellázadnak és Negan ellen fordulnak.

Kingdom The Walking DeadKésőbb a Morgan és Carol által frissen megismert Ezekial és csapata, a páncélos és felfegyverkezett The Kingdom (Királyság) szövetséget köt Rickékkel, majd Alexandria, Hilltop és Kingdom valami brutál nagy háborút vívnak a Megmentőkkel (el tudom képzelni, hogy ezt akár a 8. évadra tartogatják). A Királyság bázisa egyébként egy középiskolában van, nem lepne meg ha 1-2 epizód erejéig – a kórházas epizódokhoz hasonlóan – ott pörögnének az események.

Negan nem hal meg a nagy háborúban, hanem bebörtönzik. Ráadásul Carllal igen furcsa kapcsolata lesz. Carl, bár fél tőle, de nagyon sokat tanul tőle.

Bár Jesus szájából már a 6. évadban elhangzott, hogy a “világ most kinyílik előttetek”, valójában a 7. évadban nyílik még nagyobbra a világ. Scott M. Gimple showrunner egy korábbi interjújában elmondta, hogy több csoport egy-egy történetét is megismerhetjük majd az új évad első felében. Vagyis az is lehet, hogy egészen a 2017 februári részekig kell várnunk arra, hogy megtudjuk kit csapott le Negan. Az azért elég merész lenne.

Gimple emellett azt is elárulta, hogy a 7. évad a nagy újrakezdés évada lesz, ugyanis bebizonyosodott, hogy nem úgy működnek a dolgok, ahogy azt Rick eddig elképzelte.

The Walking Dead 7. évad