Supergirl-Flash-Arrow-Legends of Tomorrow crossover lesz ősszel!

1 583

A DC alaposan belehúz a következő televíziós szezonban, ugyanis azzal, hogy a Supergirl sorozat is a The CW-re került már semmi akadálya nincs annak, hogy egy közös sorozatban vezesse fel univerzumbéli hőseit. Ahogy várni lehetett nem is vártak sokat a bejelentéssel…

cw-dc-crossover-arrow-legends-of-tomorrow-supergirl-flash

A CW elnöke, Mark Pedowitz azt mondja, hogy Supergirlnek eredetileg is a The CW-n lett volna a helye, nem pedig a CBS-en, elvégre van már 3 DC-sorozatuk (The Flash , Arrow , Legends of Tomorrow ), amelyeknek ugyanaz a producere mint a Supergirlnek is, ő pedig Greg Berlanti. Berlanti, aki korábban azt is elintézte, hogy az NBC által elkaszált Constantine (szerintem ő is jön a crossoverbe, hiszen A zöld íjászban azóta is sokat emlegetik a karaktert) sorozat főhőse is felbukkanhasson a csatornán pedig nagy terveket szőtt, ugyanis Pedowitz bejelentette, hogy nem várnak sokat és az összes már tulajdonukban lévő DC-s karaktert (ott van még a FOX-on a Gotham sorozat is ugye, de nem valószínű, hogy azt bevonnák ebbe az univerzumba) egy közös epizódba gyúrják majd – bár azt még nem tudni, hogy melyik sorozatban lesznek láthatóak. (Szvsz a legvalószínűbb, hogy a Supergirlben, hiszen most annak a nézettségét kellene megnyomni.)

A Supergirllel kapcsolatos hír még, hogy Calista Flockharttal továbbra is tárgyalásban állnak, hiszen a színásznő nem szívesen ingázna folyamatosan Los Angeles és a kanadai Vancouver közt – egyébként ez utóbbi városba költözik a forgatás költségvetési szempontok miatt.

“A lényeg, hogy Supergirl most a CW-re költözött, ahol a helye eredetileg is lett volna. Így nem hiszem, hogy a sorozat hangneme lényegileg változna ettől.”