Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Sylvester Stallone már a Creed 2-t promózza

Sylvester Stallone mellett Dolph Lundgren is felbukkan a Creed 2. első nem hivatalos, de hivatalos forrásból származó poszterén.

0

Amilyen fenntartásokkal kezeltük a Creed – Apollo fia érkezését, annyira kellemesen csalódtunk a végeredményben. Most már nincsenek fenntartások, sokkal inkább elvárások a folytatással szemben.

Mint a lenti poszteren láthatjátok Rocky nagy ellenfele, Dolph Lundgren is visszatér, fiát pedig Florian Munteanu személyében egy valódi bokszoló alakítja majd.

Érdekesség, hogy az első részt az akkor még zöldfülű Ryan Coogler rendezte (aki épp most döntöget csúcsokat a Fekete Párduccal a mozikban), és a mostani folytatást is egy viszonylag ismeretlen rendező kapta, hiszen Steven Caple Jr. nevét maximum a legvérmesebb Ki vagy doki? rajongók ismerhetik a Class című spin-off sorozat kapcsán, ami mellett ő rendezte a The Land című gördeszkás-filmet is.

A filmhez most Sylvester Stallone osztott meg egy posztert, de csupán rajongói alkotásról van szó – ez látszik a nem túl tökéletes illesztéseken.

A Creed II november 21-én érkezik az Egyesült Államokba, magyar bemutatódátumunk még nincs.

Share This