Szerdai Sorozatos Hírharsona

0 480

Testvérsorozatot kaphat a The Blacklist, tátikáznak a The Walking Dead jónői, a Daredevil főgonosza meg Magyarországon forgat sorozatot. Alább mindenről részletesen, de gyorsan.

Szereposztás

Cynthia Addai-Robinson is szerepelni fog a Shooter (Az orvlövész) című film alapján készülő sorozatban.

Oded Fehr és Fernanda Andrade is csatlakozott a Marvel’s Most Wanted címre hallgató sorozathoz, amit ugye tulajdonképpen az Agents of SHIELD múltheti, 13. részében vezettek fel. Ez lesz ugye az a sorozat, ami Hunter és Bobbi karakteréről szól majd.

Samuel Barnett lesz a BBC-s Dirk Gently sorozat főszereplője.

Az NBC spinoffot tervez a The Blacklist (A Feketelista) sorozat mellé, amelynek a mostanság a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságotban feltűnt Famke Janssen lenne a főszereplője.

Actress and member of the jury Famke Janssen from Netherlands arrives for the opening ceremony of the 39th edition of the Deauville's US film festival on August 30, 2013 in Deauville, northwestern France.  AFP PHOTO / CHARLY TRIBALLEAU        (Photo credit should read CHARLY TRIBALLEAU/AFP/Getty Images)

A The Walking Dead Beth-je, Emily Kinney az Arrow-ban tűnik majd fel, ahol Bug Eyed Banditet alakítja majd. Korábban már feltűnt ebben a szerepben, de ha jól rémlik az egy Flash epizódban volt.

A mostani Lip Sync Battle-ben két The Walking Deades színész Sonequa Martin-Green (Sasha) és Lauren Cohan (Maggie) fog előadni.

Új sorozatok

Még idén megérkezik a NatGeo következő Killing-tévéfilmje, a Killing Reagan.

A SyFy Steven Spielberg produceri felgyelete melett sorozatot készít Aldous Huxley 1932-es, Brave New World című regénye alapján, ami egy tökéletes 26. századi világban játszódik. Perzse csak látszólag tökéletes.

A Spike Nightrise címen érkezik egy egész világra kiterjedő vírusos sorozattal. A Chosen új évada is jöhetne már…

After The Black címmel egy a Talking Deadhez hasonló kibeszélőműsort indít a BBC America. Bírnám, ha minden részben más klón lenne a meghívott vendég.

orphan-black-season-4

Elkezdődött Magyarországon az NBC-s Óz-adaptáció, az Emerald City forgatása. Ennek köszönhetően a Daredevil első évadának főgonoszát, Wilson Fisket alakító Vincent D’Onofrio is Magyarországon van.

Képek

Az első fotó a Mr. Robot 2. évadából:

Mr. Robot 2. évad

Ez pedig egy jelenetfotó az Ash vs Evil Dead 2. évadából:

Ash vs Evil Dead 2. évad

Interjú:

Aron Martin, a Slasher készítője mond okosságokat a sorozatról.

Jason Rothenberg a The 100 nagy vihart kiváltó eseményéről.

Norman Reedus, vagyis Daryl beszél a The Walking Dead legutóbbi epizódjának eseményeiről.

Andrew Kreisberg az Supergirl-Flash crossoverről mesél.

Poszter

A SyFy Wynonna Earp című démonvadászos sorozatának első poszterén maga a címszereplő látható.

wynonna_earp_xlg

Kapott egy remek posztert a WGN America Salem című sorozata is.

Salem poster