Szex vészhelyzetek, vadonatúj részek a TLC műsorán

0 1 205

Csütörtök este újra izzani kezdenek a képernyők: vadonatúj részekkel tér vissza a Szex vészhelyzetek című sorozat a TLC műsorára. Az elképesztő, néha vicces szexkatasztrófákra specializálódott műsor a leglehetetlenebb szex-bakikat mutatja be a tévénézőknek. Káröröm? Most minden csütörtök este része lehet benne.

szex vészhelyzetek

A szerelem szárnyakat ad, néha azonban az intenzív osztályra vezet. A szexbalesetek néha bizarrok, néha kockázatosak, ugyanakkor nagyon viccesek is. Milyen következményei lesznek a tematikus zombifutóversenyen lopott pár perc enyelgésnek? Tényleg létezik úgynevezett intim pakolás, és ha igen, akkor milyen kockázatai vannak a kézműves elkészítésnek?

A Szex vészhelyzetek legújabb részeiben orvosok és nővérek állnak kamerák elé, hogy elmeséljék a legmeglepőbb, gyakran felelőtlen, időnként hihetetlenül vicces történeteket, amelyek során a szex miatt került valaki kórházba. A sorozat elképesztő és megmosolyogtató, dokumentumfilm-szerű újrajátszásokkal eleveníti fel a legdöbbenetesebb történeteket arról, mi minden sülhet el balul a szex során.