Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Szinte biztos, hogy csak 2019-ben jön a TRÓNOK HARCA 8. évada

0

A Trónok harca 7. évada is későinek tűnt, pedig csak néhány hónapot csúszott a premier a megszokotthoz képest, de a szereplők szerint ennél is tovább kell várnunk a befejező évadra.

A Ser Davost alakító Liam Cunningham nyilatkozott, utalva arra is, hogy hosszabb részeket fogunk kapni:

Az epizódok mindenképpen nagyszabásúbbak lesznek, és ahogy hallottam, hosszabbak is. Ha belegondoltok, a 6. évaddal bezárólag hat hónap alatt forgattunk le 10 részt, most pedig ezt a 6 részt jóval tovább fogjuk. Szóval ez nyilván az epizódok hosszában is meg fog mutatkozni.

Felmerülhet a kérdés, hogy a 10 részes, szintén csataepizódokkal tarkított évadokat hogy a fenébe tudták felvenni olyan gyorsan? Erre már Iain Glen, azaz Ser Jorah Mormont szolgált magyarázattal:

A karakterek kezdenek ugyanazon a helyen lenni, kevesebb a történetszál, úgyhogy nem tudunk két forgatócsoporttal dolgozni. Egyszerűen nem tudunk párhuzamosan forgatni, mert mindenki ugyanazokban a jelenetekben szerepel.

Ez alapján valószínűsíthető, hogy csak 2019-ben érkezik meg a sorozat utolsó évada, ugyanis a forgatást még csak most fogják elkezdeni…

Share This