24: Újratöltve: Szituáció van a terrorelhárításnál!

0 532

A múltkor kis gettósítással vádoltuk a 24: Örökséget, de valószínűleg több 24-fannál is kivágta a biztosítékot az előzetes zenéje, ezért most zongora előadásban düböröghet az amerikai himnusz a hazafiaknak, miközben Eric Carter (Corey Hawkins, a The Walking Dead Heath-e) meghágja a világot, csak hogy megmentse az amerikaikat egy újabb terrortámadástól.

Ha jól vettük ki, akkor az írók azért nem rohantak messze egy kis sztoriért, ugyanis az új 24 alapú sorozatban egy kvázi Osama bin Laden likvidálása után kiszivárog azoknak a Seal Team 6 tagoknak a neve, akik részt vettek az akcióban, a terroristák meg persze úgy döntenek, hogy le kell őket vadászni bosszúból és ehhez még az amcsi kormányból is kapnak segítséget. Vagy nem, de a 24-et ismerve igen.

A sorozat alkotói (az anyasorozatot is író Robert Cochran és Joel Surnow) egyébként egy egészen érdekes nyilatkozatot tettek a napokban, állításuk szerint ugyanis nem 24-sorozatnak tervezték a Legacyt, csak közben rájöttek, hogy ha már úgyis valós időben akarják megvalósítani, akkor legyen má’ a 24 spinoffja. (Bocs, ezt én nem hiszem el.)

Az új előzetesben roncstelepi akciómóka mellett kiszivárgott aktiváló kódok, badass egysorosok és a Homelandban hasonló szerepben egyszer már nagyot pálforduló Miranda Otto mellett még Tony Almeida is látható. És ha már Alemida, akkor a készítők azt is elmondták, hogy ha folytatódik a sorozat, akkor további 24-es karakterek felbukkanására is számíthatunk.

A sorozat február 5-én, jó kis Super Bowlos felvezetéssel startol a FOX-on.