Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Taylor Swift pénzzel támogatja a megerőszakolt Keshát

0

Két nappal azután, hogy egy New York-i bíróság elutasította a szexuálisan zaklatott Kesha arra vonatkozó kérését, hogy a Sonyt megkerülve rögzíthesse új anyagait, ugyanis így továbbra is azzal a zenei producerrel kellene együtt dolgoznia, aki állítása szerint 2014-ben elkábította, megerőszakolta és több ízben zaklatta. Taylor Swift ennek hatására úgy döntött, hogy 250 ezer amerikai dollárral támogatja az énekesnőt.

Swift szóvivője közleményben jelentette be, hogy a csaknem hetvenmillió forintnak megfelelő összeggel szeretnék Keshát támogatni ezekben az embert próbáló időkben. A bíróság egyébként azzal magyarázta a döntést, hogy nem veheti semmibe a kiadó és az előadó között kötött szerződést.

Úgy tudni, Taylor Swift akkor döntött az anyagi támogatás mellett, amikor meglátta a tárgyalóteremben készült fényképeket, amelyek a síró énekesnőt örökítették meg.

A meghurcolt popsztár mellett rengeteg más sztári kiáll, Demi Lovato, Lady Gaga, Lorde, Grimes, Lily Allen és Kelly Clarkson is hangot adott támogatásának.

Share This