Teljes a káosz a Viasatnál

0 278

Többször megénekeltük már, hogy óriási gondok vannak a Viasat3 programmingjával, amit főleg az jellemez, hogy heti három-négy alkalommal kapunk értesítést a csatorna műsorainak változásáról, de előfordul, hogy még ennél is gyakrabban.

Motive

Nem tudom ki emlékszik még rá, de még 2013 őszén írtunk arról, hogy a csatorna leadja itthon – az akkor még frissnek és ropogósnak számtó Motive, vagyis Az indíték – című sorozatot, amiből aztán nem lett semmi, mert a csatornának nézeteltérére támadt a sorozat jogtulajdonosával.

Azóta eltelt majd másfél év, a sorozattal kapcsolatban pedig éppen a napokban írtuk meg, hogy a TV2 tűzi műsorára január 8-tól. Azonban ezzel még nem ért véget Az indítékkal kapcsolatos események, ugyanis a Viasat3 is műsorára tűzi a sorozatot november 22-től.

Valahol persze érthető, hogy ha már megszerezték ás sikerült lezárni a jogvitát, akkor műsorra is tűzik, azonban az időzítés az elég furcsa.

Már csak arra leszünk kíváncsiak, hogy a sorozat ugyanazzal a szinkronnal fut-e majd mindkét csatornán vagy két különböző szinkront készítettek.

Update: nagyon úgy néz ki, hogy utóbbi:

Kristin Lehman (Angie) – Mezey Kitti (TV2), Agócs Judit (Viasat3)

Louis Ferreira (Vega)  – Haás Vander Péter (TV2), Welker Gábor (Viasat3)

Lauren Holly (Rogers) – Kubik Anna (TV2), Bertalan Ágnes (Viasat3)

Roger R. Cross (Bloom) – Varga Gábor (TV2), Papucsek Vilmos (Viasat3)

Brendan Penny (Lucas) – Szabó Ádám (TV2), Markovics Tamás (Viasat3)