Tényleg Ben Affleck rendezheti a Batman-filmet

0 207

A tavalyi Comic Con óta téma, hogy a DC Supermanhez hasonlóan Batmannek is szeretne egy trilógiát, azonban a The Batman címre hallgató projekttel kapcsolatban nem igazán történt előrelépés.

batman-Ben-Affleck

Persze nem csoda, hiszen a Warner és a DC mostanában eléggé el van foglalva a Batman Superman ellennel, az Öngyilkos osztaggal, na meg a Csodanő, az Aquaman és a Villám filmekkel, hogy a minden szuperhősüket felvonultató Az Igazság Ligája mozifilmet ne is említsem.

Na de ki a fenét érdekel Csodanő, Aquaman vagy éppen Villám, amikor ugyanabban a mondatban Batman is szerepel? Az már korábban is felröppent, hogy Ben Affleck nem csak eljátssza, de meg is rendezheti a szóló Batman filmet, azonban ezt azóta sem erősítette meg hivatalosan a stúdió és maga Ben Affleck sem. Azonban a napokban elég elgondolkodtató dolgot mondott Ben Affleck az USA Todaynek.

?Eddig el sem tudtam képzelni, hogy meg tudnék vagy fogok rendezni egy ilyen filmet. Zack Snyder-rel együtt dolgozni, látni amit megtett, nézni őt mindennap, látni az íveket, amin keresztül elmeséli a sztorit, látni, hogy mire volt képes ezzel a monumentális, misztikus sztorival, azonban hihetetlenül inspiráló.?

Vajon eléggé inspiráló ahhoz, hogy el is vállalja a rendezést? És ha igen mikor?