Tényleg több verzió készült a The Walking Dead 7. évadának premierjéből

Igaznak bizonyultak a hírek miszerint a The Walking Dead alkotói minden szereplővel leforgatták, ahogyan Negan agyonveri őket.

0 471

Igaznak bizonyultak a hírek miszerint a The Walking Dead alkotói minden szereplővel leforgatták, ahogyan Negan agyonveri őket. Mondanunk sem kell azok számára spoileres a bejegyzés, akik nem látták a hajnali premiert.

 

Hivatalos: Őt ölte meg Negan a The Walking Dead 7. évadának 1. részében

Vagy ha úgy tetszik még a 6. évad utolsó részében, de fél évet kellett várnunk arra, hogy megtudjuk a választ. És ezzel több minden bizonyossá vált. (SPOILER, szóval aki nem látta hajnalban a The Walking Dead 7. évadának 1. részét, az jobb, ha nem olvas tovább, csúnyán elrontjuk a napját.)

Egy kiszivárgott videón például az látható, ahogyan Negan belekóstol Maggiebe Lucillel, miközben már tudjuk, hogy nem ő az áldozat.

A sorozat 7. évada ma hajnalban tért vissza, az évadpremierről itt olvashattok:

 

The Walking Dead 7. évad 1. rész kritika – spoilermentes

Fél éves hiátus után végre megérkezett a The Walking Dead 7. évada, amely a készítők agyonszajkózott ígérete szerint egy egészen új világképet tár majd elénk. Ennek az új világnak az első hírnöke Negan, akit az előző évad utolsó jelenetsorában ismerhettünk meg és akinek belépője nagyjából tévétörténelmet írt.