Terence Hill westernfilmet rendez – és ő lesz a főszereplője is!

0 436

Remek hírrel érkeztünk minden Terence Hill rajongó számra, ugyanis a dél-spanyolországi Almeriaban forgatott La llamaban Maryam (Maryamnak hívták) című produkciónak a 77 éves olasz színész a rendezője, a forgatókönyvírója és a főszereplője is egyben.

Apr 8, 2011 - Rome, Italy - Actor TERENCE HILL attends the ''Un passo dal cielo'' TV Rai series photo call. (Credit Image: © Evandro Inetti/ZUMAPRESS.com)

Az almeríai forgatással Terence Hill, polgári nevén Marco Girotti első filmes sikereinek, a népszerű spagettiwesterneknek a helyszínére tért vissza, ahol életre szóló barátsága is kezdődött Bud Spencerrel. A júniusban 86 évesen elhunyt Spencer halálhíre is Almeríában érte, ahol éppen új filmjéhez kereste a helyszíneket.

Korábbi értesülések szerint a film egy olasz férfiről szól, aki kivonul a spanyol sivatagba, hogy megtalálja önmagát, és közben találkozik egy nővel. A város önkormányzata szerint Terence Hill visszatérése is azt bizonyítja, hogy Almería minden szempontból ideális helyszín a filmeseknek.