Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Tévé+Mozi: A legfontosabb hírek röviden

0

A DC/Warner 2020-ra bejelentett Green Lantern, vagyis Zöld Lámpás filmjében nem a 2011-ben Ryan Reynolds által is alakított Hal Jordan, hanem John Stewart lesz a főhős.

A dolgok jelenlegi állása szerint a Halálos iramban 7 minden idők hetedik legsikeresebb filmje. Bárhogyan nézzük ez nem jelent túl jót, főleg ha ehhez a kereslethez lövi be magát Hollywood. A film egyébként már átlépte az egymilliárd dolláros határt és hol van még a bevételek vége…

Előzetest kapott Van Damme új filmje a Pound of Flesh. Kell-e bármit mondani a filmről?

Három szép új Jurassic World poszter is érkezett, na meg két posztert kapott a Batman V Superman: Az Igazság Hajnala. És ha már új Batman-film: Damian vagy Alien? Te melyiket hallod?

Patty Jenkins (The Killing, Monster) lesz a Wonder Woman film rendezője. Innen ugye a Trónok harcás Michelle MacLaren dobbantott kreatív nézeteltérés miatt.

Salma Hayek, John C. Reilly, Vincent Cassel, Stacy Martin és Toby Jones főszereplésével érkezik a valós eseményekbe oltott fantasy-történet, a The Tale of Tales, amely kötelező filmnek tűnik az előzetese alapján.

Kikerült a netre a Star Wars spinoffjának szánt Rogue One első előzetese is, de mire rárepült volna az internet a Disney leszedette azt.

Hugh Jackman az Instagramon osztotta meg a Pan új előzetesét.

Welcome! #PanMovie @PanMovie

A video posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Hivatalos: A Bosszúállók-univerzumban Howard Starkot alakító Dominic Cooper lesz az AMC Preacher sorozatának főszereplője.

Nem tudom mennyire pörögtetek rá az Aquarius sorozatra, de elég jónak ígérkezik az “X-aktákos csávó kergeti Marylin Mansont” dolog.

https://www.youtube.com/watch?v=aVTdizy0Wds

Az MTV köszönte szépen és nem kér többet a sorozat-kéjgyilkosos Eye Candyből. Akkor lehet hagyom is a félbehagyott évadot a fenébe.

A Marvel stúdió szerződést kötött az Oscar-díjas (12 év rabszolgaság) John Ridleyvel, aki legutóbb az American Crime című sorozaton dolgozott, de korábban a Harmadik műszakon is dolgozott. De a lényeg, hogy valószínűleg ő dolgozik majd a tervezett SHIELD ügynökei-testvérsorozaton.

Van egy újabb képünk a Marvel’s AKA Jessica Jones-ból, ami ugye azért érdemel kiemelt figyelmet, mert a Fenegyerek kvázi folytatása lesz.

Colton Haynes (Roy/Arsenal) a következő Arrow-évadban már nem lesz állandó szereplő.

Michelle Obama megint sorozatozik. Most a kórházas The Night Shiftben fog feltűnni.

Lars Lundström a Gaumont Europe-nak készítene ígéretes sorozatot 1001 címmel, amelyben egy többszörös gyilkos 1001 eurót követel azért, hogy befejezze a gyilkolást, ráadásul még valami nyolcvanasévekbeli titkos kormányzati kísérletet is kevernek a dologba.

Így írt történelmet a Lip Sync Battle a Spike-on, pedig kábé senki sem hitt benne.

lel – A Bors azt írja, hogy az RTL Klub Istenes Bence helyett Dombóvári Istvánnal (Showder Klub) futna neki a Hungary’s Got Talent-nek.

Lagzi Lajcsi saját műsort kapott a Sláger TV-n. Éljen.

Share This