Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

THE KEPT – Bosszúfilmben lesz főszereplő Angeline Jolie

Hamarosan egy 19. század végén játszódó bosszúfilmben játszik főszerepet az Oscar-díjas színésznő.

0

A történet 1897-ben, New York államban játszódik. Egy mindentől távol eső tanyán élő nő (Angelina Jolie) arra érkezik haza, hogy férjét és négy gyermekét megtámadták. A nőt eltalálja egy golyó, de túléli a támadást egyik fiával együtt, aki elbújt – azonban a többi gyermeke és a férje nem ilyen szerencsés.

Az asszony a 12 éves fiúval vág neki, hogy megtalálja a tetteseket, de a hóviharon át vezető kegyetlen utazás, ami egy tóparti városhoz vezet, olyan titkokat fed fel, amelyek az anya és fia kapcsolatát is próbára teszik.

A The Kept című film James Scott 2014-ben megjelent regénye nyomán készül, melynek jogait az Imperative Entertainment vásárolta meg. A forgatókönyvet Alice Birch írja, Jolie producerként is dolgozik a filmen.

Az Imperative Entertainmentnél készült A világ összes pénze című thriller is, a produkciós cég jelenleg a The Mule című krimin dolgozik, amelyet Clint Eastwood rendez, és amelyben a veterán színész-rendezőn kívül Bradley Cooper is játszik.

Jolie utoljára A tengernél című filmben szerepelt. Legközelebb 2020-ban, a Demóna 2-ben láthatja majd a közönség moziban. A színésznő most éppen a Come Away című filmben forgat. A Pán Péter és az Alice Csodaországban előzménytörténeteként emlegetett történetet Brenda Chapman rendezi.

Share This