The Space Between Us – Az ember, aki a Marson született

1 910

Új előzetes érkezett a decemberben (ne tévesszen meg a plakát) az amerikai mozikba kerülő The Space Between Us című sci-fi-hez, amely az első Marson született gyermek történetét meséli el Asa Butterfield, Gary Oldman, Carla Gugino és Britt Robertson főszereplésével.

the-space-between-us-movie-poster

Az emberiség egy kis csapat asztronautával éppen kolonizálni készül a Marsot, az odafelé tartó úton azonban kiderül, hogy az egyik űrhajós terhes. A leszállás után meg is indul a szülés, ám az eközben fellépő komplikációk miatt az édesanya nem éli túl gyermeke születését. Ezzel veszi kezdetét Gardner Elliot, az első Marson született gyermek élete, a kíváncsi és igen intelligens fiúé, akinek fogalma sincs róla, ki az apja és 16 éves koráig mindössze 14 emberrel találkozott személyesen.

Gardner, miközben online kapcsolat segítségével apja kilétét próbálja kideríteni, megismer egy Tulsa nevű lányt, akivel hamarosan szoros barátságot köt.

Időközben pedig a Földről egy újabb űrkomp is úton van a Marsra, ami lehetőséget ad Gardnernek, hogy visszatérjen a Földre… csakhogy a tudósok felfedezik, hogy Gardner marsi környezetben kifejlődött szervei valószínűleg azonnal leállnának a Földön.

A filmet Peter Chelsom rendezi, aki korábban a Hannah Montana filmért is felelt, illetve az ő nevéhez fűződik a Szerelem a végzeten és a Hölgyválasz is.