The Walking Dead 7. évad – Lesz olyan főhős, aki Negan oldalára áll?

“Ők mind túlélők. Mi van, ha úgy érzik Rick mellett már nem lehet túlélni, de Negan ezt megadhatja nekik?” – teszi fel a kérdést Robert Kirkman, a The Walking Dead képregény alkotója.

0 645

Negan belépőjéről beszél most az egész világ és Robert Kirkman szerint a The Walking Dead 7. évada is nagyban Neganről szól majd és könnyen előfordulhat, hogy nem csak egy embert vesz el Ricktől. De mire is gondol?

Negan azért is különleges, mert egészen más vezető, mint Rick. Azt láttuk, hogy Rick Grimes hogyan fejlődött azzá, aki mostanra lett, de Neganről semmit sem tudunk. Csak azt látjuk, hogy hogyan viselkednek körülötte az emberei és hogy mekkora hatalma van. A Megmentők egy teljesen más életforma, mint amit eddig láttunk a sorozatban. Most egy nagyon furcsa közeget fogunk felfedezni és ez az út számtalan fordulatot tartalmaz.

 

The Walking Dead 7. évad – Kicsoda valójában Negan?

Negan belépője nagyon sokat elárult a személyiségről, de a karaktert játszó Jeffrey Dean Morgan nagyon szeretné, ha ennél jobban is megismernénk őt. Morgan arra a kérdésre szeretne választ adni, hogy ki volt Negan, mielőtt kitört a zombiapokalipszis. Szerintem mindenki eljátszott már a gondolattal, hogy vajon milyen lehetett Negan az apokalipszis előtt.

Elég, ha Dwightra gondoltok. A Daryllel való találkozása alkalmával láttuk, hogy mennyire retteg a Megmentőktől, most pedig azt láthattuk, hogy Negan minden parancsát vakon követi. Az idei évad kérdése, hogy az eddig megismert karakterek közül lesz-e olyan, akire hasonló hatással lesz Negan? Láthattuk már, hogy hasonló kérdésben Darylt is könnyen el lehet bizonytalanítani (lásd a különböző motorosbandákhoz való vonzódása). Mert erről eddig senki nem beszélt, pedig ez az egyik legfontosabb kérdés jelenleg. Mert az rendben, hogy a csapat elveszít valakit Lucille-nek köszönhetően, de mi van, ha valaki átáll Negan mellé? Szerintem sokkal súlyosabb hatása lenne. Ők mind túlélők. Mi van, ha úgy érzik Rick mellett már nem lehet túlélni, de Negan ezt megadhatja nekik?

Dwight és Daryl újbóli találkozása során Dwight már a Megmentőkkel volt. Vajon Daryl is így tesz?
Dwight és Daryl újbóli találkozása során Dwight már a Megmentőkkel volt. Vajon Daryl is így tesz?

Ha már ennyit beszélek Neganről, akkor elárulhatom, hogy Jeffrey Dean Morgan éppen olyan tökéletesen adja vissza Negant, ahogy azt a képregényekben megrajzoltam és megalkottam. ő a hús-vér Negan, még én is rettegek tőle, amikor a vállára csapja Lucillet. És most rendesen be vagyok sózva amiatt, hogy a következő évadban állandó szereplője lesz a sorozatnak, hiszen Negan épp úgy mindig jelenlévő veszélyt jelent, mint a járkálók.