The Walking Dead 7. évad – Már tudjuk az első három rész címét és rövid sztoriját

Nagy a titkolózás a The Walking Dead 7. évada körül, de az AMC most közzétette a sorozat következő 3 epizódjának címét és annak szinopszisát (rövid leírását).

0 1 509

Nagy a titkolózás a The Walking Dead 7. évada körül, de az AMC most közzétette a sorozat következő 3 epizódjának címét és annak szinopszisát (rövid leírását).

  1. rész

A 7. évad premierje A nap amikor nem leszel (The Day Will Come When You Won’t Be) címen érkezik és ahogy várható volt biztosan onnan folytatódik, ahol a 6. évad véget ért. Vagyis, a főszereplők Negan előtt térdelnek és végig kell nézniük, ahogyan Negan agyonveri egyik társukat.

negan-a-the-walking-dead-7-evadaban

Ezt követően megtapasztalják, hogy nem biztos, hogy jobban jártak azzal, hogy Negan nem őket választotta. Az biztos, hogy Negan egész életükben kísérteni fogja őket.

  • 2. rész

 

A 2. rész címe A  kút (The Well) lesz, ebben ismerős arcokat láthatunk, egy új jól működő közösségben. Csak hát túl szép, hogy igaz legyen… Valószínűleg ebben a részben a sérült Carolért aggódhatunk majd, de ez még nincs megerősítve.

carol-the-walking-dead-7-evad

  • 3. rész

 

A 3. rész címe A sejt (The Cell) és ebben az epizódban a túlélők egy új csoportját ismerhetjük meg, akik egy lenyűgöző közösségben élnek. De persze ennek is súlyos ára van. Tippre azt mondanám, hogy ebben az epizódban tűnik majd fel Ezekiel és a kis háziállata Shiva.

Egyelőre ezek a rövid epizódleírások érkeztek, amikből sokat nem tudunk meg, de sejteni lehet belőlük, hogy már az évad elején megismerkedhetünk a nagyobb közösségekkel, akik a későbbiekben nagy háborút vívnak majd a Suttogókkal.

 

A Suttogók is felbukkannak a The Walking Dead 7. évadában

Nagyon úgy tűnik, hogy nem csak Negan jelenti az egyetlen komolyabb veszélyt a The Walking Dead 7. évadában a főhősökre nézve, ugyanis a sorozat hivatalos Insta-oldalára felkerült egy kép, amely alapján valószínűsíthető, hogy a képregényekben Suttogóknak nevezett csoportosulás is feltűnik az új évadban.