THE WALKING DEAD 7. évad – Megint Rick keze a téma

0 395

Néhány hónappal ezelőtt már beszéltünk Rick jobb kezének elvesztésének lehetőségéről, de utólag már beismerjük, hogy csak beleláttunk dolgokat Rick kézsérülésébe. Negan felbukkanásával és a napokban megjelent jelenetvideóval azonban egész más a helyzet, most újra azon pörgünk, hogy vajon a Rick a képregényekhez hasonlóan itt is elveszíti-e a kezét.

Miközben a fél világ azon rágódik, hogy vajon ki lesz (vagy kik lehetnek) Negan áldozata(i), aközben az új jelenetvideó ennél többet is sugallt, hiszen Negan a monológjában rátér a jobb kéz fontosságára. Miután megölte Rick egyik “jobbkezét”, a társaihoz szól és azon lamentál, hogy vajon kés vagy a fejsze lenne-e jobb választás, hogy újra kihangsúlyozza mennyire is fontos egy jobb kéz. Ezt követően a fejsze mellett dönt, amit meg is kap és az övébe akaszt. A monológ befejeztével Ricket egy lakókocsi felé rángatja, majd ugye ezután ráközelítünk az igencsak árulkodó nyomot tartalmazó vérmaszlagra.

Az már korábban is szóba került, hogy a karaktert alakító Andrew Lincoln-nak ennek következtében meg kellene tanulnia a másik kezével forgatnia a fegyvert (stb.), ami nagyon nagy nehézséget jelentene, de egyáltalán nem lehetetlen, hogy az elmúlt hónapokban a színész akkora alázattal volt a szerep iránt, hogy megtanulta a másik kezét is használni.