Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

THE WALKING DEAD 9. évad – Szívszaggató lesz Rick búcsúja

Mondjuk nem is várunk kevesebbet, minthogy kicsit belehalunk mi is.

0

Bár a The Walking Dead már messze nem a régi fényében ragyog, s ahogy a sorozat, úgy a főszereplője is megfáradt kicsit (a Ricket alakító Andrew Lincoln pont ezt jelölte meg távozása okaként: belefáradt a szerepbe), de ezen nem változtat a tény, hogy 8 éves szurkolunk Rick túléléséért.

Persze biztosan nagyobbat ütött volna a karakter búcsúja, ha nem tudódik ki már az előző évad végén, hogy Andrew Lincoln távozni fog a sorozatból, de legalább van ideje felkészülni az érzelmesebb rajongóknak.

A sorozat új showrunnerét is megkérdezték a színész és a karakter távozásáról, Angela Kang pedig azt ígéri, szívszaggató lesz Rick búcsúja és a Ricktől való búcsúzás.

“Ez számunkra is új terepnek minősül, mert hiába írtunk ki jó néhány karaktert az évek alatt, Andrew távozására semmi sem készíthetett fel minket. Viszont pont ebből kifolyólag szerencsésnek érezzük magunkat, mert rengeteg kiváló színésszel dolgozhatunk együtt, ami gyönyörű momentumokat eredményezett a főbb szereplők között a forgatás során. Rick szinte az összes figurával szoros kötelékeket alakított ki, és a néző érezni fogja, hogy mennyire megváltoztatta mindannyiuk életét.

Andrew elképesztő alakítást nyújtott az utolsó epizódjaiban, a rendezők pedig végképp kitettek magukért, talán az egész sorozat legjobb jeleneteit sikerült összehozniuk. Izgatottan várom, hogy a nézők szemtanúi lehessenek mindannak, amit előkészítettünk a számukra. Persze izgulok is, mert nem akarjuk cserben hagyni a közönséget, de tényleg úgy gondolom, hogy olyan érzelmi hullámvasútnak nézünk elébe, ami mindenkit elégedettséggel tölt majd el” – mondta az IGN-nek a sorozat showrunnere.

Kang az interjúban egyébként azt is elárulta, hogy annak ellenére, hogy Maggie is kevesebbet szerepel (és talán végleg kiszáll, minden a Whiskey Cavalier sorozat sikerén múlik, amelyben főszerepet kapott Lauren Cohan), nagyon fontos szerepe lesz a folytatásban, de a szintén kevesebbet szereplő Negan is érdekes hatással lesz az emberekre, sőt ő maga is sokat változott a 1,5 éves raboskodása alatt.

További híreket a The Walking Deaddel kapcsolatban ide kattintva olvashattok.

Share This