Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Még 10 évig biztosan lesz THE WALKING DEAD a tévében

Az AMC hosszú távra tervez a The Walking Dead univerzumával.

0

Ahogy a Fear The Walking Dead idei évadában, úgy a The Walking Dead 9. évadában is elég komolyan áthelyezik a hangsúlyt a szereplőgárdán belül.

Rick karakterének kiírásával a hírek szerint Daryl fog előtérbe kerülni, ami azért is különleges, mert pont egy olyan karakter lesz a sorozat arca, aki nem is szerepel a képregényekben. Persze, már Carl távozásakor nyilvánvaló volt, hogy a korábbiaknál jóval merészebben hagyja maga mögött a képregényes univerzumot a tévés, de a 9. évadtól már abszolút igaz lesz ez.

Bár sokan előre temetik a sorozatot, de a The Walking Dead alkotói és az AMC csatorna vezérei egyáltalán nincsenek megrettenve az új iránytól, sőt most hogy már szabadabban dolgozhatnak, bőven látnak lehetőséget a következő évadokra.

“A The Walking Deadre mi nem csak sorozatként, hanem univerzumként tekintünk, amit szeretnénk a képernyőn tartani a következő évtizedben is. Ezt persze úgy szeretnénk elérni, hogy közben tiszteletben tartjuk azt, ami miatt a sorozat rajongói megszerették ezt a különleges világot – idézi Josh Sapant az AMC vezérét a The Hollywood Reporter.

A lehetőség erre mindenképpen adott, hiszen a Fear The Walking Dead példája mutatja, hogy bőven van még mesélni való az univerzumban, ráadásul abban a sorozatban mostanra lecserélték a majdnem teljes szereplőgárdát, már csak Alycia maradt életben a Clark családból, na meg az útközben összeszedett Strand – az őt alakító Colman Domingo ráadásul történelmet is írt a The Walking Dead univerzumban.

Korábban már elhintette a csatorna, hogy még több testvérsorozatban gondolkodnak, vagyis nem feltétlenül az anyasorozatnak kell életben maradnia ahhoz, hogy Sapan szavai igaznak bizonyuljanak.

A The Walking Deaddel kapcsolatos további híreket ide kattintva olvashattok.

Share This