Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

THE WALKING DEAD – De akkor mi a fene volt Rick látomása a 8. évad 1. részében?

Spoilerveszély!

0

A The Walking Dead 8. évadában 8. része nem csak, hogy lezárt egy egész korszakot a sorozat történetében, de alaposan át is írta az alapjául szolgáló képregénysorozat eseményeit. Bár néhány jelentős változás eddig is volt a sorozatban a képregényekhez képest, a mostani események után elmondható, hogy a képregény és a tévésorozat teljesen különvált egymástól.

Sok dolgot eddig is csak találgathattunk, de úgy tűnik, hogy az évad kezdésének egyik legizgalmasabb kérdésére már tudjuk a választ. Mint emlékezhetünk, az évadnyitóban Ricknek fura víziói vagy éppen flash-forwardjai (előretekintései) voltak, amelyben békében éldegélt a családjával Alexandriában. Tudjátok az ősz Rick, a maga kis botjával.

Ezekben a jelenetekben (a videóban 1:10-nél) Carl is felbukkan, ami a legutóbbi epizód eseményeinek fényében egy dolgot biztosan megválaszol. A korábbi elméletek ugyanis arról szóltak, hogy ezek a jelenetek talán a sorozat utolsó epizódjából vannak, vagyis kissé kicsavart módon azt mutatják be, hogyan ér majd véget Rick és családjának története, de minimum a Negannel és a Megmentőkkel vívott csatája…

Most viszont már biztosak lehetünk abban, hogy az egész egy látomás, egy vágyálom volt, ami mindössze azt hivatott bemutatni, hogy Ricket mi ösztönözte arra, hogy a Negan elleni csatába induljon.

Interjú Chandler Riggs-szel a THE WALKING DEAD Carl-jával

Share This