Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

THE WALKING DEAD – Saját sorozatot kaphat Negan

A Negant alakító Jeffrey Dean Morgan nemrég azt nyilatkozta, hogy szívesen megnézné, milyen volt Negan a zombiapokalipszis előtt.

1

Saját sorozatot kaphat a tévétörténet egyik legfőbb gonosza – erről beszélt a The Walking Dead 8. évadában oldalvonalra került Negant alakító Jeffrey Dean Morgan a napokban. A Negan-sorozat a zombiapokalipszis elején játszódna, és a tévézők megtudnák, milyen volt Negan az ismert civilizáció összeomlásának elején, mi történt vele, milyen motivációi voltak és persze, hogy hogyan veszítette el feleségét, Lucillet.

A tervezett sorozat 16 részes lenne, úgynevezett limitált széria, azaz vége is lenne a 16. epizód után és könnyen lehet, hogy a Here’s Negan címet viselő különálló képregényt vennék alapul.

 A sorozattal kapcsolatban az is felmerült, hogy egészen más helyszínre vinnék a történetet. A Negan-sorozat Kanadában vagy New Yorkban forogna, ami igencsak jó lenne a mostani egysíkú (erdős) képi világ helyett, ráadásul a stáb is kezdi unni a sok éve tartó, georgiai forgatásokat.

Nem mellesleg nem ez lehet az egyetlen új The Walking Dead sorozat, ugyanis az AMC-nek igen komoly tervei vannak az univerzummal – erről ide kattintva olvashattok.

Ebből még Budapesten játszódó THE WALKING DEAD is lehet

Share This