The Walking Deades közreműködéssel készül el az új Egy amerikai farkasember Londonban

0 335

A The Hollywood Reporter azt írja, hogy az Egy amerikai farkasember Londonbant is utolérte a remake-láz és az új film mögé nem kisebb nevek álltak be producerként, mint a The Walking Deadet is alkotó Robert Kirkman és David Albert, a film rendezője pedig Max Landis, az eredeti filmet készítő John Landis fia lesz.

Az eredeti filmben David Kessler (David Naughton) és Jack (Griffin Dunne), a két amerikai turista nekivág egy három hónapos európai kirándulásnak. A kietlen angol vidéket járva összeakadnak néhány helybélivel, akiktől hátborzongató tanácsot kapnak: maradjanak az úton, és kerüljék a lápot! – valamint: vigyázzanak, ha feljön a Hold! A fiúk belevetik magukat a sötétségbe, és egy rémisztő üvöltést hallanak a lápon túlról, de nem tudják, hogy egy vérszomjas, mitikus fenevad vadászik rájuk. Akit ez a lény megöl, abból élőhalott lesz, és az idők végeztéig kóborol a földön, de aki élve megmenekül a karmaiból, arra egészen más sors vár.

Az 1981-es film a maga idejében remekműnek számított, ráadásul az egy évvel későbbi Oscar-gáláról el is hozták a smink- és maszk- kategória fődíját, ha pedig Kirkman a The Walking Dead maszkmestereit is magával tudná hozni, akkor biztosan méltó remaket készítenek.