Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Time after Time: Jön az Időről időre sorozat a Cool-ra is!

Friss amerikai sorozat a Cool-ra!

0

Az USA premier után alig három héttel már magyar szinkronnal láthatják a nézők a Time After Time krimisorozatot, ami itthon Időről időre címmel fut majd.

A Cool az elmúlt egy évben számos magyarországi sorozatpremiert mutatott be. Elég csak az új X-Aktákra gondolni, vagy a Rejtjelekre (Blindspot), aminek már a második évadja is fut az RTL Magyarország kedvenc sorozatcsatornáján, de ott van a Rosewood, illetve a nemrég debütált Kapcsolat (Frequency) is.

Az elmúlt hónapokban több időutazós sorozatot is bemutattak az USA-ban, a 2017-es idény legfrissebb darabja a Time After Time, amit itthon Időről időre címmel láthatnak a Cool nézői március 27-től.

Az Időről időre az 1979-es Nicholas Meyer-film alapján készült, amely Karl Alexander novelláján alapult. A  Kevin Williamson (Sikoly, The Following – Gyilkos hajsza, Stalker) rendezte sorozat története szerint a fiatal H.G. Wells a 19. században feltalálja az időgépet, amit egyik barátja, aki nem más, mint Hasfelmetsző Jack ellop és vele napjainkban, a new york-i Metropolitan Múzeum kiállítótermében köt ki. Wells persze régi barátja nyomába ered, és nemcsak Jack-el, hanem a 21. század vívmányaival is meg kell mérkőznie.

A sorozatban egyébként Josh Bowman alakítja Hasfelmetsző Jacket, míg H.G. Wells-t Freddie Stroma játssza.

A magyarországi premierre már nem kell sokat várnia a krimi rajongóknak, a premier adást március 27-én, hétfőn 21 órától láthatják majd a Cool-on.

Share This