Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

TITANS sorozat – A két Robin nem igazán lesz oda egymásért

Persze érthető, hogy nem kedvelik egymást.

0

A Titans sorozat az erősen kétséget ébresztő forgatási fotói ellenére, az előzetes alapján már nem tűnt olyan rossznak, sőt egészen különleges ízt ad neki, a Batmannel fasírtban lévő Robin jelenléte. Csakhogy nem Dick Grayson lesz az egyetlen Robin.

Bár a sorozatban nem tűnik fel Batman, említés szintjén szinte folyamatosan jelen lesz, legalábbis ezt látszik alátámasztani a sorozatból érkezett legújabb fotósorozat. Ezen Dick Grayson mellett Jason Todd is felbukkan, utóbbi pedig nem más, mint az új Robin, akit a Graysonnal való szakítását követően nevelt ki Gotham sötét lovagja.

Todd nem csak a nevet, de úgy tűnik a ruhát is megörökli Graysontól, minden bizonnyal ez motiválja majd utóbbit arra, hogy ruhát és nevet váltson és immáron Éjszárnyként (Nightwing) üldözze a bűnt Gotham utcáin.

Persze nem csak ő az, aki nagy változásokon megy át, Jason Toddról is tudjuk, hogy elég ikonikus halált halt Joker kezei által, majd a halálból immáron Vörös Sisakként fordul egykori mentora, Batman ellen.

Hogy ezt a vonalat beleviszik-e a Titans történetébe az egy jó kérdés, mindenesetre adott a lehetőség, hogy végre élőszereplős változatban is lássuk ezeket az eseményeket. Az alkotók mindenesetre azt mondják, hogy a két Robin kapcsolata egyáltalán nem lesz felhőtlen, hiszen bizonyos módon mindketten féltékenyek a másikra.

Az október 12-én a DC Universe nevű streaming szolgáltatásba érkező Titansban Brenton Thwaites alakítja majd Dick Graysont, még Jason Todd szerepében Curran Walters lesz látható. A további szerepekben Anna Diop (Starfire), Teagan Croft (Raven) és Ryan Potter (Beast Boy) lesz látható.

Share This