Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Tobin Bell benne lenne a FŰRÉSZ 9-ben

0

A Fűrész franchise tavaly októberben támadt fel holtaiból, hogy újra meghódítsa a horrorrajongók szívét, ami mondhatni sikerült is, hiszen a 10 millió dolláros büdzséből 38 milliót csinált csak az USA-ban.

A nemzetközi mozikban ehhez még további 64 milliót sikerült hozzátenni, ami azt jelenti, hogy a Fűrész 8. része tízszeresen megtérült a Lionsgate stúdió számára. Erre mondják, hogy hülye lenne nem folytatni a stúdió és ebben a franchise arca, Tobin Bell is benne lenne, legalábbis ezt nyilatkozta a Screenrantnak adott interjújában.

“Ha folytatni akarják, rám mindig számíthatnak. A színészek színészkednek, ehhez értünk. Mindig nyitott vagyok rá, hogy bővítsük a karaktert, és helyet találjunk neki a következő történetekben is. Ha a forgatókönyv jó, az emberek elgondolkodnak, meglepődnek, kapnak valami újat és frisset. És hogy vannak-e elképzeléseim arról, hogy John múltjának mely részéről szólhatna egy folytatás? Vannak bizony. Nem hiszem, hogy igazán kielemeztük volna Billy (a biciklin ülő játékfigura) eredetét. Ez minden, amit mondhatok erről.”

Ez egyébként azt is sejteti, hogy a Fűrész az eddig megszokottól eltérően nem egy belezős túlélőhorrorként élhet tovább, hanem sokkal inkább az Annabelle irányvonalát venné fel. Mint a fenti számok is mutatják nem feltétlenül lenne szükség erre az irányváltásra.

Share This