Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Tom Hardy alakíthatja Venom karakterét

0

Pókember megfilmesítési jogai jó sokáig a Sony kizárólagos jogkörébe tartoztak. Ennek eredményeképpen öt mozifilm született, ebből három Tobey Maguire, kettő pedig Andrew Garfield főszereplésével. Jelenleg Tom Holland viseli a falmászó jelmezét, ám ő első saját filmjében, a nyáron érkező Hazatérésben a Marvel Studiosszal kötött megállapodás értelmében már Vasemberék világában fog összecsapni a Keselyűvel.

Viszont ez nem jelenti azt, hogy a Sony lógva hagyná saját tervezeteit. Már jó ideje hallani, hogy szeretnék nyélbe ütni Venom önálló mozgóképét. A Pókember-történetek egyik legnépszerűbb negatív figurája jövőre debütál a filmszínházakban, most pedig az is kiderült, hogy melyik színész lesz a szimbióta martalékává. Nem akármilyen nevet sikerült megnyerni a projekt stáblistájának élére, a befutó ugyanis nem más, mint a rohamléptékben világsztárosodó Tom Hardy!

Hardy amúgy nagyon bírja a karaktert, az alábbi képen ennek megfelelően kitörő örömmel tudatja a nagyérdeművel, hogy az ő tolmácsolásában láthatják majd Eddie Brockot, azaz Venomot, a szimbióta szörnyeteget megelevenedni.

Már azt is tudni, hogy ki fogja dirigálni a produkciót. A rendező nem más, mint Ruben Fleischer, akihez olyan korábbi címeket köthetünk, mint a Zombieland vagy a Gengszterosztag.

Share This