Tom Hardy legközelebb Al Caponét alakítja

0 520

A tavaly hatalmasat bukott A fantasztikus négyest is jegyző Josh Trank következő filmje a Fonzo címre hallgat  (a maffiózó keresztnevéből az Alfonse-ból eredően) és nem kisebb nevet sikerült megszereznie címszereplőnek, mint Tom Hardy, aki nem először tűnik majd fel maffiaközeli szerepben, hiszen láthattuk a Birmingham bandája sorozatban és a Legendában is, utóbbiban egyből két gengsztert alakított.

A Fonzo Alfonse Capone, a könyörtelen üzletember és szeszcsempész köré épül, aki vasököllel uralkodott Chicago felett, mielőtt Eliot Ness lekapcsolta volna. Közel egy évtizednyi börtön után, elmebaj kezd eluralkodni rajta és a múltja ismét a jelenévé válik, ahogyan szívszaggató emlékek kezdik el gyötörni az erőszakos és brutális származásáról.

Ahogy a szinopszisból is kivehető a film bizony Al Capone életének utolsó időszakáról szól majd, jó eséllyel flashbackekkel teletűzdelve, vagy két idővonalon játszódva.

Josh Tranknek ez lesz az első filmje a tavalyi Fantasztikus négyes botrány óta, amelynek végén (közepén) még a Disney is kirúgta és elbukta a Star Wars spin-off rendezői székét.