Tom Hiddleston is James Bond akar lenni

0 403

Minden bizonnyal Daniel Craig tényleg felhagy a James Bondozással, legalábbis a mindenféle sajtópletyka után még jóbarátja Mark Strong is ezt mondta nagyjából egy hónappal ezelőtt.

tom-hiddleston-james-bond

Persze lehetséges utódokban eddig sem volt hiány, hiszen Tom Hardy, Idris Elba, Damian Lewis, Aidan Turner, Hugh Jackman és Henry Cavill is jó esélyekkel indulhat harcba a szerepért, amelyért egyébként még az egykori Manchester United hetes David Beckham is bejelentkezett.

Most azonban újabb névvel bővült a szerepre ácsingózok listája, ugyanis, mintha csak megjósoltuk volna, a mostanság a The Night Managerben kémkedő Tom Hiddleston is megszólalt az ügyben.

A színész a The Sunday Times-nak adott egy interjút, amelyben arról beszélt, nem lenne ellenére, hogy átvegye a szerepet az arra ráunó Daniel Craigtől.

“Egyszerűen imádom a főcímdal hangulatát, a szófordulatit és a mitológiáját. Imádom az egészet. Egészen különleges lehetőség lenne eljátszani. És nagyon is tisztában vagyok vele, milyen megterhelő a feladat. Nem venném félvállról”

Hiddleston mellett szól egyébként , hogy a The Night Managerben éppen most bizonygatja mennyire jó egy hasonló szerepben, mellesleg 3 évvel ezelőtt a világ legszexisebb férfijának választották a People magazin olvasói, ami szintén nem elhanyagolható tényező manapság.