Travelers – Még egy időutazós sorozat jöhet?

Ebben egyébként nem a test utazik, csak a tudat, legalábbis Brad Wright (Csillagkapu sorozatok) új sorozatának hivatalos leírása szerint a jövőből a múltba küldik az emberek tudatát az egész emberiség megmentésének érdekében.

0 701

Az elmúlt években nem igazán voltak kielégítve az időutazós sorozatok rajongói, de az idei év komoly változást hozott ebben, hiszen a 11.22.63. című Stephen King adaptáció és A holnap legendái mellett megérkezett a Timeless és a Frequency is, ráadásul a kanadai Showcase a Continuum után újra előveszi a témát, sőt a Travelers című sorozatukat a Netflix-szel közösen gyártották le.

Ebben egyébként nem a test utazik, csak a tudat, legalábbis Brad Wright (Csillagkapu sorozatok) új sorozatának hivatalos leírása szerint a jövőből a múltba küldik az emberek tudatát az egész emberiség megmentésének érdekében, bár az rohadt érdekes, hogy nem valami high-tech ügynököket küldenek, hanem a csapatot egyetlen FBI ügynök fogja össze, a többi tag meg heroinfüggő, egy középiskolai hátvéd, egy értelmi fogyatékkel élő nő és az őt gondozó szociális munkás…

A sorozat főbb szerepeiben Eric McCormack, Mackenzie Porter, Patrick Gilmore, Jared Paul Abrahamson, Reilly Dolman és Nesta Marlee Cooper látható majd.

A premierdátum nem teljesen világos, a legnagyobb filmes adatbázis a pilotra tegnapot ír, a további részekre viszont 2017-et. Vagy ott is felütötte a fejét valami paradoxon.