Trilógia lesz ‘A legendás állatok és megfigyelésük’ filmből


Még mindig sok pénz van a Harry Potter franchise-ban.

J.K. Rowling a Twitteren jelentette be, hogy a készülő Harry Potter előzményfilm trilógia lesz. Az első rész idén decemberben kerül a mozikba.

FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM

A Legendás állatok és megfigyelésük című könyv 2001-ben jelent meg – J.K. Rowling egy bestiamániás kutató, Göthe Salmander bőrébe bújva írta meg a Roxforton kötelező olvasmánynak számító művet. A Warner Bros 2013 őszén jelentette be, hogy filmváltozat készül belőle. Most az írónő a Twitteren árulta el, hogy három részes lesz a film.

A történet 70 évvel az első Harry Potter-könyv, A bölcsek köve előtt játszódik (szóval Harryék semmiképp nem fognak megjelenni a filmben), és Göthe Salmander kalandjait követi a boszorkányokkal és varázslókkal teli, titkos New York-i közösségben.

A filmet David Yates rendezi, és a szereplőgárda nem kisebb neveket tartalmaz, mint az Oscar-díjas Eddie Redmayne (A mindenség elmélete, A nyomorultak, A dán lány), Colin Farrell (In Bruges, True Detective 2. évad), Ezra Miller (Egy különc srác feljegyzései, Beszélnünk kell Kevinről) és Katherine Waterston (Beépített hiba, Steve Jobs).

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Ez is érdekelhet Ettől a szerzőtől

Komment
Close