Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Trónok harca 7. évad: Bran Stark valójában az Éjkirály?

1

Hackertámadások és HBO-s önszivárogtatás ide vagy oda, a legérdekesebb elméleteket mindig is a rajongók fogják gyártani… és aztán néha még bele is találnak a közepébe…

Hogy ez a Trónok harcával így lesz-e, az majd elválik, mindenesetre egy rettenetesen izgalmas teória látott napvilágot a napokban, ami nem kevesebbet állít, hogy Bran Stark valójában maga az Éjkirály.

A teória mögött állók mindezt a nagyon hasonló arcvonásokon túl azzal magyarázzák, hogy amikor Bran túl sok időt töltött el a vízióiban, az Éjkirály észrevette őt, és megérintette a karját. Márpedig akihez ő hozzáér, azt képes bárhol megtalálni, de ez még semmi. A fenti Twitter-bejegyzés képére kattintva elolvashatjátok Maison2500 hajmeresztő elméletét, melynek lényege, hogy Bran egyre későbbre próbál visszajutni az időben, hogy megakadályozza a Mások születését, ehhez pedig a legkézenfekvőbb, ha magát az Éjkirályt veszi célba. A művelet során azonban csapdába esik a Mások vezérének testében, ahonnan azóta is próbál szabadulni.

Share This