TRÓNOK HARCA – Így reagált Havas Jon és Daenerys a 7. évad nagy leleplezésére

0 2 470

A Trónok harca 7. évadának 7. részében bizonyosságot nyert amit – évadok óta, de – a hatodik évad utolsó epizódja óta már tutira sejthettünk, hogy Havas Jon valójában nem Ned Stark fattya. Mint azt megtudtuk, a valódi neve Aegon Targaryen, a szülei pedig nem mások, mint Lyanna Stark, aki Ned testvére, valamint Rhaegar Targaryen, aki pedig Daenerys fivére.

Havas Jon tehát a Vastrón jogos örököse, de ugye éppen most fogadott örök hűséget (a nagynénjének) Daenerysnek, akivel ráadásul szobára is mentek. Hogy a Trónok harca nem csinál nagy ügyet a családon belüli szexből, az eddig is világos volt, de Emilia Clarke szerint még így is gusztustalan, ami történt.

Az Entertainment Weekly megkérdezte a színésztől, vajon hogy reagál majd karaktere a nyolcadik évadban, ha megtudja az igazságot.

“Fúj! Valahogy így. Beszerzek egy fogkefét… Túl keményen dolgoztam ahhoz, hogy megosszam valakivel a trónt. Nem, nem! A trónra egyetlen sárkánysegg fér fel, és az az enyém kell, hogy legyen, ennyi!”

A Havas Jont alakító Kit Harington szerint benne van, hogy még ez is pozitív hatással lesz a kapcsolatukra.

“Nagyon erős jelenet lesz, amikor rájönnek… Tippem sincs, hogy milyen hatással lesz a kapcsolatukra. Lehet, hogy elsétálnak a naplementében, lehet, hogy kinyírják egymást.”

Legkésőbb 2019-ben meglátjuk…