Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Úgy néz ki Ben Affleck kiitta magát Batman szerepéből

Nem, hogy nem ő rendezi a The Batman filmet, de egyre valószínűbb, hogy szerepelni sem fog a filmben.

0

Ben Affleck egészen nagy lejtmenetben van és egyre valószínűbb, hogy a Warner stúdió is megelégeli a dolgot.

Tavaly év végén már felmerült, hogy Ben Affleck nem csak, hogy nem rendezi meg a szóló Batman-filmet, hanem ki is száll a DC univerzumából, de ez azóta sem bizonyosodott be. Akkoriban Jake Gyllenhaalt vizionálták az új Bruce Wayne-nek, mostanság pedig Oscar Isaac-kal kapcsolatban merült fel, hogy esélyes a szerepre – ráadásul a Warner tárgyalóasztalhoz is ült vele, de nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan milyen szerepről tárgyaltak.

Afflecknek azóta többször is meggyűlt a baja Matt Reeves rendezővel, Reeves-nek ugyanis teljesen más elképzelései vannak A sötét lovagról, mint a karaktert kisajátító Afflecknek, ami tovább rontotta a stábban uralkodó morált. Ráadásul a korábbi tervekkel szemben nem Deathstroke, hanem a maffia lehet Batman ellenfele az új filmben, a hírek szerint ugyanis Reeves szeretné, ha az új Batman-film a karakter nyomozói készségeire épülne és ez sem igazán nyerte el Affleck tetszését, aki egészen más irányba vitte volna a karakter történetét.

A múlt héten még rosszabbra fordult a helyzet, Afflecket ugyanis exfelesége, Jennifer Garner vitte be az elvonóra, a színészen ugyanis újra eluralkodott az alkoholfüggősége – egy lesifotó alapján pedig egészen rossz színben van.

A hírek szerint a Warner megelégelte Ben Affleck húzásait, egy a The Wrapnek nyilatkozó stábtag szerint szinte biztos, hogy más színész érkezik Batman szerepére, mivel 150 millió dolláros biztosítás van a filmen, amit ha így folytatódik ki kell fizetnie a stúdiónak, hiszen Affleck elvonója, rosszullétei miatt folyamatosan csúszásban vannak és lehetnek a film munkálatai.

A stúdió nem szeretne kockáztatni azzal, hogy egy megbízhatatlan színésszel megy neki a forgatásnak, ezért állítólag már gőzerővel dolgoznak azon, hogy a tavaly önként fel nem álló Afflecket, a rendezői, a produceri és az írói kreditek után a filmben való szerepléstől is megfosszák.

Share This