Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Úgy néz ki Henry Cavill nem lesz többé Superman

Addig mentek a pletykák Ben Affleck távozásáról, hogy úgy tűnik hamarabb dobbant az univerzumból Henry Cavill.

0

The Hollywood Reporter információi szerint Henry Cavillt soha többé nem láthatjuk Supermanként.

A THR azt írja, hogy a Warner nagyon szerette volna, ha a színész szerepel a Shazam! mozifilmben egy kisebb cameo erejéig, azonban a színész erre nemet mondott, mondván nem ér rá az elfoglaltságai miatt. Ez azért is érdekes, mert valószínűsíthetően van valami szerződés, amely kötelezi Cavillt a DC univerzum filmjeiben való részvételre, másrészt pedig a The Witcher novemberi forgatásáig semmilyen filmes elfoglaltsága nincs, hiszen a Nomis címet viselő akcióthriller forgatása már befejeződött.

A Warner pedig a közeljövőben nem tervez újabb Superman-filmet, Az Igazság Ligája folytatása is kétséges, annyi tűnik biztosnak, hogy a Wonder Woman sikerén felbuzdulva egy újabb női szuperhőst, Supergirlt is a mozikba küldik hódítani.

Ha Cavill kiszállásának híre igaz és Ben Afflecket is valóban kirakják a DC univerzumból, akkor a Warner tulajdonképpen beismeri, hogy nagyon csúnyán melléfogtak az univerzumuk építésével.

Frissítés:

A Deadline értesülései szerint a Warner már ki is szemelte Superman utódját, igaz a casting-pletyka alaposan kiverné a biztosítékot a rajongóknál. A stúdió ugyanis – a portál szerint legalábbis – Michael B. Jordant nézte ki Superman szerepére, aki amellett, hogy szerepelt a rivális, Marvel Filmes Univerzumban (ő volt a Fekete Párduc ellenfele), már Johnny Stormot, vagyis Fáklyát is alakította az új Fantasztikus Négyesben. Ahogy az F4-ben, úgy a Supermanben is bőrszínt váltana egy képregényhős – abban azonban biztosak vagyunk, hogy ez utóbbi komoly zúgolódást váltana ki.

Újabb frissítés:

Bár Cavill ügynöke a Twitteren cáfolta a szakítás tényét, a Warner egy egészen óvatos, nem minden kétséget eloszlató nyilatkozatot adott ki:

“Egyelőre nem döntöttünk a jövőbeli Superman-projektek sorsával kapcsolatosan, de mindig is tiszteltük Henry Cavillt, illetve nagyra tartottuk a vele való szakmai kapcsolatunkat, és ez a későbbiekben sem fog változni.”

Share This