Új előzetest kapott a Power Rangers mozifilm

0 428

A ’90-es évek kultikus tévésorozata alapján készült látványos akciókkal és humorral teli Power Rangers című akció-fantasy a jövő héten kerül a hazai mozikba, úgyhogy nagyjából még időben érkezett a friss magyar előzetes.

Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, öt átlagos tinédzser, akiket hétköznapi dolgok foglalkoztatnak. Alig ismerik egymást, ám a sorsuk végzetszerűen összefonódik. Egy nap tiltott területre tévednek, ahol különleges erővel rendelkező érmékre bukkannak. Olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: egyik pillanatról a másikra szuperhősökké válnak.

Miközben az öt fiatal harcos mentoruk, Zordon (Bryan Cranston) segítségével azt tanulja, hogyan tartsa kordában a bennük lakozó erőt, a végtelenül kegyetlen Rita Repulsa (Elizabeth Banks) csatlósaival feltűnik a színen: el akarják pusztítani Angel Grove városát. A srácoknak össze kell fogniuk, hogy mint a Power Rangers légiója, együtt nézzenek szembe a világuralomra törő gonosz hatalommal.

A filmet az Almanach-projektet is dirigáló Dean Israelite készítette és az USA-ban eddig eléggé szereti a közönség, hiszen az első hétvégén 40 milliót költöttek a filmre.