Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Új mutánsok – Horrorfilm lesz az új X-Men film!

0

Josh Boone író-rendező nagyszerű dolgokat mondott a következő X-Men filmről, amely az X-Men: The New Mutants címet viselő produkcióról, amely a korábbi feltételezésekkel ellentétben egyáltalán nem tinimozi lesz, hanem kőkemény horrorfilm.

Egy komplett horror film forgatás lesz az X-men univerzumon belül. Nincsenek kosztümök. Nincsenek szupergonoszok. Valami nagyon, de nagyon más dolgot próbálunk készíteni.

Azt egy ideje már tudjuk, hogy a Trónok harca Arya Starkját is alakító Maisie Williams lesz Wolfsbane, a Széttörve és a Boszorkány főhősnője Anya Taylor-Joy pedig Magik nevű mutánst alakítja majd.

A legújabb hírek szerint Henry Zaga (13 Reasons Why) Sunspot szerepében lesz látható, és Rosario Dawson is csatlakozhat a stábhoz, aki a Dani Moonstar nevű mutánst alakíthatja.

Hivatalos sztori még nincs a filmhez, egy kiszivárgott szinopszis már van, amely megerősíteni látszik azokat a pletykákat, hogy a Démonmedve sztorit fogják adaptálni.

Egy titkos létesítményben akaratuk ellen fogságban tartva, 5 új mutáns saját erejükkel és a múlt bűneivel is kénytelen lesz szembenézni. Nem a világot akarják megmenti, csupán saját magukat…
Share This