Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Új Robotzsaru-film jön!

Méghozzá nem is akárkivel a rendezői székben!

0

Alex Murphy nemsokára újra üldözőbe veszi a bűnt.

Új Robotzsaru-filmet készít az MGM – írja a Deadline. Az új alkotás azonban nem egy újabb remake lesz, hanem – a nemsokára megjelenő Halloweenhez hasonlóan – egy olyan folytatás, ami negligálja az 1987-es első rész utáni kalandokat.

A RoboCop Returns munkacímen futó projekt az eredeti filmet is író Ed Neumeier és Michael Miner eddig soha meg nem valósított “Robotzsaru 2.” forgatókönyve alapján készül, amit az új Terminátoron is dolgozó Justin Rhodes írt át némileg. A rendező pedig az egyik legtehetségesebb újkori sci-fi rendező, Neill Blomkamp lesz!

Blomkamp rendezte a remek Disctrict 9-et, a vegyes megítélésű Elysium – Zárt világot és a Chappie-t. Mostanában a zátonyra futott Alienprojektje, valamint rövidfilmjei miatt került a figyelem középpontjába. A dél-afrikai születésű direktor elsősorban talán azért tűnik jó választásnak a film élére, mert alkotásai rendre tartalmaznak társadalomkritikát, ami a Robotzsarunak is fontos (és zseniális) eleme volt. Reméljük, hogy a rendező meghálálja a bizalmat, és méltó folytatást készít a 80-as évek egyik legjobb filmjéhez.

Share This