Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Új sorozat a Telenor MyTV-n: The Blacklist – A feketelista

0

Új sorozattal bővül a MyTV kínálata, az USA egyik legnépszerűbb szériája, a The Blacklist – A feketelista új platformon debütál. A videótárba ezen kívül felkerült a Breaking Bad ? Totál szívás mind az öt évada.

A The Blacklist ? A feketelista című sorozatot 2013-ban kezdték sugározni, és rövid időn belül az Egyesült Államok az egyik legnézettebb sorozata lett. A széria első évada mostantól a Telenor MyTV videótárában is elérhető.

Az izgalmas történet szerint a világ legkeresettebb bűnözője, Raymond ?Red? Reddington egy nap ügy dönt, hogy feladja magát, és egyezséget kínál az FBI-nak. Felajánlja, hogy hasznos információkkal segíti a nyomozók munkáját, és megoszt egy olyan százas listát, amelyen a hatóság által ismeretlen bűnözők szerepelnek. Reddington ráadásul további furcsa feltételeket is szab: csak a csinos, kezdő ügynök Lizzel hajlandó együttműködni. Liz és az FBI-tól, valamint a CIA-től érkező kollégái homályos utalások alapján fognak hozzá a közös munkához.

A Breaking Bad ? Totál szívás januárban már bekerült a Telenor MyTV kínálatába, mostanra azonban a népszerű sorozat mind az öt évada elérhető a videótárban. Egy percet sem kell várni a sorozatrajongóknak, asztali gépen, tableten, mobilon és laptopon, vagy akár útközben is végigizgulhatják Walter H. White félresiklott életének történetét.

A Telenor MyTV-ről

A Telenor, a hazai piacon elsőként, 2013 novemberében indította el online videó szolgáltatását, a MyTV-t, amelyben 25 csatorna műsora, valamint számtalan sorozat és mozifilm közül válogathatnak az előfizetők. Ezek a tartalmak az internet segítségével bárhol és bármikor megtekinthetők okostelefonon, táblagépen, számítógépen vagy akár tévén is.

A sorozatok között a fiatalabb és idősebb generációk kedvencei, mint például a Breaking Bad ? Totál szívás, a The Blacklist ? A feketelista, Robert Rodriguez klasszikusa alapján készült Alkonyattól pirkadatig, a Hannibal, az Agymenők, a Merlin, illetve a klasszikusok közül a Robog az úthenger, a Patika és a Váratlan utazás egyaránt megtalálhatók. Az animációs- és rajzfilmsorozatok esetében is gazdag választék áll az előfizetők rendelkezésére, hiszen többek között A Mézga család, Lucky Luke, a Magyar népmesék, a Legyél te is Bonca vagy A nagy ho-ho-horgász kalandjai is elérhetők.

Share This