Új szereplőkkel, de folytatódik a Válaszcsapás sorozat

0 614

Anno 2010-ben indult el az itthon Válaszcsapás címen futó Strike Back, amelynek első évadában Richard Armitage küzdött a terroristagyanús egyének ellen (de fontos szerepet játszott a The Walking Deaddel azóta világhírűvé lett Andrew Lincoln is), a katonai-alapú akciósorozat második évadára azonban érkezett a baltaarcú Philip Winchester és Sullivan Stapleton párosa és a sorozatból egy remek kis feelgood-sorozat lett.

A széria végül 5 évadot élt meg, majd elkaszálták, bár már akkor szó volt arról, hogy mozifilmként még viszontláthatjuk a kedvenceinket. Abból már szinte biztosan nem lesz semmi, de a Strike Back visszatér és egy alapos reboottal Alin Sumarwata, Daniel MacPherson Roxanne McKee és a Good Cop sorozatban nagyszerű Warren Brown főszereplésével folytatják a sorozatot.

Az új színészek elnézve valószínűleg ismét kicsit drámaibb lesz a sorozat és nem a tőmondatos szúrós szemmel nézés fog dominálni, de persze majd kiderül, hogy valóban így lesz-e, ráadásul a sorozatnak ez utóbbi formula is nagyon jól állt.

Az új évad a Közel-Keleten és Európában játszódik majd és ha van egy kis szerencsénk, akkor a forgatás az elmúlt szezonokhoz hasonlóan javarészt Budapesten lesz majd. A sorozat 2017-ben érkezhet majd a Cinemaxra.

Anno, a hőskorban volt szerencsém eljutni a forgatásra, erről itt olvashattok bővebben:

A Válaszcsapás budapesti forgatásán jártam