Újabb előzetes érkezett a Fear The Walking Dead 2 évadához

0 262

Ahogy azt megszokhattátok elsőként a Filmsoron debütál Magyarországon a Fear The Walking Dead 2. évadának exkluzív tartalmai és így van ez ezúttal is, hiszen a Reflections címre hallgató rövid előzetest hoztuk el nektek.

Kevesebb mint két héttel a “Fear the Walking Dead” 2. évadának április 11-i világpremierje előtt időszerű is volt egy újabb videóanyag,

A Fear the Walking Dead első évada egy patchwork családon keresztül mutatta be a pusztuló, halott, lángokban álló Los Angeles városát. A 2. évadban az Abigail nevű jachtra menekülő család még nem tudja pontosan, hogy milyen súlyos a baj, mekkora az őket körbeölelő apokalipszis. Bíznak abban, talán találnak fertőzéstől mentes várost vagy államot. Madison, Travis, Daniel és a gyászoló rokonaik az óceán ismeretlen kikötői felé menekülnek. Hamar rá kell döbbenniük, lehet, hogy a víz sem biztonságosabb a szárazföldnél.

Dave Erickson showrunner az AMC-nek adott interjújában annyit elárult a közelgő folytatásról, hogy az új évadban
újjászületnek majd a megismert karakterek. “Az őrület mindenkiben megjelenik, más és más mértékben, Nickben,
Travisben és Danielben is. A 2. évad ott indul, hogy Strand jachtján, az Abigailen, az óceán partján találkozunk a
karakterekkel. Ahogy az első epizódokat követjük, a családtagok szépen lassan rájönnek, nincsenek egyedül ezzel az
amúgy briliáns ötlettel, vagyis nem ők az egyetlenek, akik a városból az óceán partjára, a víz felé menekültek. És ebből
számos konfliktus fakad majd. Vajon hogyan cselekszenek, amikor újabb fertőzöttel találkoznak? Én mit tesznek, amikor
újabb menekülőkkel? Hogyan közelednek feléjük, és kik a veszélyesebbek: a fertőzöttek vagy a menekülők?” – magyarázza
Erickson.

A “Fear the Walking Dead” a világ több mint 125 országában egy időben debütál az AMC csatornán. A magyar nézők az április 11-én, hajnali 3:00 órakor induló világpremiert aznap az esti főműsoridőben, 22:00 órától is követhetik – szokás szerint a digitális háztartásokban választhatóan magyar szinkronnal vagy eredeti nyelven, felirattal.

A vezető producerek Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero és David Alpert, a “Fear the Walking Dead” főszereplői Kim Dickens (Madison), Cliff Curtis (Travis), Frank Dillane (Nick), Alycia Debnam-Carey (Alicia), Ruben Blades (Daniel), Mercedes Mason (Ofelia), Lorenzo James Henrie (Chris) és Colman Domingo (Strand). A sorozat gyártója az AMC Studios, a forgatások abban a mexikói Baja Studios-ban zajlanak, ahonnan az utóbbi évek legemlékezetesebb óceán-parti filmes jelenetei kerültek ki.

Az új évad 15 epizódja két részletben kerül képernyőre. Az első 7 rész elindul április 11-én. A további nyolc epizódot még az idei évben, egy későbbi időpontban vetíti az AMC.