Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Újabb előzetest kapott az EGYENESEN ÁT újragondolása

0

Bár sokáig azt gondoltuk egy egyértelmű ráncfelvarrásról van szó, valójában folytatás a hónap végén érkező Flatliners (Egyenesen át), amelyben az első filmhez hasonlóan néhány fiatal a halál utáni létet próbálja megismerni – saját magán kísérletezve.

Ezt támasztja alá, hogy például az eredeti filmben is szereplő Kiefer Sutherland ismét Nelson szerepében tér majd vissza, bár minden bizonnyal csak minimális mentor szerepben. A főbb szerepekben nem mellesleg Ellen Page (Cukorfalat, Eredet, Super), Nina Dobrev (Vámpírnaplók), Diego Luna (Zsivány Egyes, Elysium), James Norton (Happy Valley, Grantchester) és a nemrég a DC-univerzum Iris Westjévé lett Kiersey Clemons (A létezés határa, Transparent) lesz látható, még a direktori poszt A tetovált lányt, a Bosszútól fűtve-t, vagy éppen a Mr. Robot első epizódját rendező Niels Arden Oplev kezében landolt.

Az Egyenesen átban a halál utáni életet felfedezni kívánó és ezért önmagukon kísérletező – jelen esetben elhalálozó majd újraélesztő – fiatalok addig-addig játszanak a tűzzel, amíg el nem indítanak valami visszafordíthatatlant, ami már a földi létükre is hatással van. Ez már a tegnap bemutatott szinkronos előzetesből kiderült, de most itt az újabb, eredeti nyelvű előzetes is, amely már egészen más hangulatot áraszt.

 

Share This