Újabb három színész a Stranger Things 2. évadában

0 334

Sean Astin, Paul Reiser és Linnea Berthelsen csatlakozott a Stranger Things 2. évados stábjához.

A dán Linnea Berthelsen egy Roman nevű, érzelmileg sérült fiatal nőt alakít majd, akit még gyerekként ért óriási trauma. Bár nem él Hawkinsban, valamilyen módon köze lesz az ott zajló természetfeletti eseményekhez. A feltételezések szerint egyébként, ha Eleven a 11., ő lehet majd az 1 (vagy éppen 10).

Sean Astin (Kincsvadászok, A gyűrűk ura) egy Bob Newby nevű fickót alakít majd, aki középiskolás osztálytársa volt Joyce-nak (Winona Ryder) és Hoppernek (David Harbour), mostanság pedig egy rádiót vezet Hawkinsban. Valószínűleg valami oknyomozó újságíró típus lesz, aki a nyomozásban segít majd be.

Paul Reiser (Alien, Whiplash) pedig az energialabor (Department of Energy) egyik magas rangú orvosa lesz, vagyis ő lesz az idei évad kormányzati rosszfiúja valószínűleg (bár nem tudjuk pontosan mi történt Dr. Brennerrel).

A Stranger Things 2. évadáank első epizódja egyébként a Madmax címre hallgat és minden bizonnyal a szintén új szereplőként belépő Sadie Sink által alakított Max nevű kislányról fog szólni.