Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Újabb horrorfilmen dolgozik James Wan

Ismét egy rövidfilmes alapokkal rendelkező horrort fog producerelni.

0

James Wanék szerint is vigyázni kell az éjszakai nassolásokkal.

James Wan elég elfoglalt ember. Decemberben jelenik meg legújabb rendezése, az Aquaman, továbbra is egyengeti a Démonok között-szériát (aminek következő két darabja az Annabelle 3. és a Démonok között 3. lesz), valamint producerként dolgozik két remake-en (Pókiszony, Rémkoppantók) és egy Netflixre érkező könyvadaptáción, továbbá a Mocsárlény-sorozat munkálatait is felügyeli.

Most pedig újabb munkát kapott: ő fogja producerelni Santiago Menghini Milk névre hallgató díjnyertes rövidfilmjének egész estét változatát, ami a New Line Cinema égisze alatt fog elkészülni. Menghini lehetőséget kapott arra, hogy megrendezze a filmet, a forgatókönyvet pedig Ben Collins és Luke Piotrowski (Super Dark Times) körmöli.

Menghini kisfilmjének sztorija szerint egy fiatal srác késő este a konyhába megy egy pohár tejért, ám mikor összefut álmatlan anyjával, rájön, hogy semmi sem az, aminek látszik. A rövidfilm trailere alant megtekinthető:

Wan számára egyébként nem ismeretlen terep a rövidfilmek adaptálása, hiszen az Amikor kialszik a fényt is ő felügyelte, és első nagy sikere, a Fűrész szintén egy rövidfilmből készült, amit ugyancsak a maláj származású direktor készített legjobb barátjával és alkotótársával, Leigh Whannellel, aki – szakítva a horrorral – megrendezte az év egyik legjobb filmjét, az Upgrade című scifi-thrillert.

Share This