Újabb Marvel minisorozat érkezik

0 580

8 részes minisorozatot készít a Marvel az Embertelenekről

Pár héttel ezelőtt írtunk róla, hogy a Marvel mindenképpen szeretné megvalósítani az Inhumans-képregény mozifilmes változatát, de már akkor is borítékolhatónak tűnt, hogy a dologból nem lesz semmi, a mozikban legalábbis.

Az ABC és a Marvel ugyanis most bejelentette, hogy Marvel’s Inhumans címen 8 részes minisorozatot rendel be, a sorozat pedig a Black Bolt (Fekete Villám)nevű karakter és a királyi család eddig még el nem mesélt történetét mutatja majd be. A hivatalos tájékoztatón nem mondták azt, hogy a sorozat A SHIELD ügynöke spin-offja lesz, de várható, hogy ezt a ziccert nem hagyja majd ki a tévés és mozis univerzumot előszeretettel összefűző Marvel, ráadásul ugye a SHIELD sorozatban is fontos szerepet töltenek be az Embertelenek.

A Marvel egyébként azt is bejelentette, hogy 2017 szeptemberében az első két epizódot IMAX mozikban is levetítik, minden bizonnyal így szeretnék kárpótolni az előbb 2018-ra, majd 2019-re tervezett mozifilm szőnyeg alá seprése miatt a rajongókat.

A sorozat producere maga Kevin Feige lesz, a forgatókönyvet pedig a Fekete Párduc mozifilm forgatókönyvén is dolgozó Joe Robert Cole készíti el Stan Lee és Jack Kirby képregényeire alapozva.